Winchester House

Working with interior designer Lauren Matthews and her client, we were commissioned to design a series of light pieces for a new, luxury self build nestled in a beautiful wooded hillside near Winchester.

The spiral stairwell chandelier, which can be viewed through a large glass frontage, needed to reflect the colours of it's wooded surroundings. A colour palette was created using Smoked Olive, Slate Grey, Yellow Ochre, Mocha and a new colour that was developed especially for this project - Evergreen. As well as this twelve drop stairwell chandelier, we designed a raft of Orbs for the dressing room and a totally new bespoke design for their dining area, which we called the Constellation. This features Dine Lights as well as a Double Dine, the slender suspension creates a stunning centrepiece to their light-filled family dining area.

Photography by Dan Bernard. interior Design by Lauren Matthews Interiors